www.duus.dk

Timeshare-lejligheder til salg på Jeckels Hotel, Gl. Skagen

Lejlighed 13 i uge 40 og 41
15.000 kr. for begge uger
(Bud på en enkelt uge modtages - men det er en god ting at have to uger!)

De små overdragelsesomkostninger deler vi.

Den årlige servicefee pr. lejlighedsuge var i 2013 ca. 3200 kr.

Fotoserie om lejligheden, hotellet og dets omgivelser
 

Kontakt:  Karsten Duus
karsten@duus.dk
eller: 48797557 / 40627557

Jeckels Hotel var det første badehotel i Gl. Skagen/Højen og dets historie går tilbage til slutningen af 1800-tallet.
I 1984 åbner hotellet som Timeshareprojekt i luksusklassen.
Den årlige servicefee går til vedligeholdelse af lejlighederne, huset og udendørsarealerne, så på trods af sine snart 30 år som timeshareprojekt, er standarden både indenfor og udenfor snarere højnet end dalet.  Vi kan bevidne det - vi har været med i alle timeshare-årene!

Udover den skønne lejlighed er der adgang til parkering, haveanlæg, tennisbane, bordtennis, vaskekælder, dagligstue med aviser og computere og meget mere. Men det vigtigste er nok placeringen på toppen af Danmark. Og efteråret og vinteren er ikke det dårligste tidspunkt at opleve Skagen, klitterne og Vesterhavet på - bl.a. fordi man har det hele "for sig selv" - "alle" de andre turister er væk!

Og der kan slappes af både før og under opholdet: Det eneste man skal have med er den mad og de drikkevarer man har brug for. Alt andet er i orden når man kommer. Der er tændt for varmen og sengetøjet er lagt på. Og når ugen er ovre klares rengøringen af hotellet. SÅDAN!

Vores historie: Vi har arvet lejlighed 13 og har haft lejlighed 32 siden projektets start. Vi er altså kommet der siden 1984. Men faktisk før - thi min mor var blandt de oprindelige investorer i projektet.

Vi har spillet golf på Hvide Klit, købt fisk på auktionen i Skagen, set på fugle, fisket i områdets åer, nydt malerierne på Skagens Museum, drukket chokolade på Brøndums hotel og gået utallige ture langs Vesterhavet. Det er derfor med nogen vemod, at vi nu har besluttet, at udbyde ugerne til salg. Men alt har sin tid .. Og vi ved, at I der måtte overtage bliver lige så glade for stedet som vi har været.

Karsten Duus

 

Lejlighed 13 i uge 40 og 41 (nogle gange uge 41 og 42)

Skøn årstid, ideel til vandreture, golf, kulturhistoriske oplevelser m.m. Og et tidspunkt hvor man alligevel har "Skagen for sig selv".
OBS uge 41 falder i år med periodeforskydning i uge 42!  Det gælder bl.a. i 2014 og 2015. Se hotellets hjemmeside.

Lejligheden er i to plan med et køkken-alrum i stuen med en dobbelt sovesofa og et stort soveværelse på 1. sal - med plads til en ekstra seng.

Fra stuen er der udsigt over Gl. Skagen og Vesterhavet.

Fra 1. sal er der udsigt til Sømærket og klitlandskabet mod syd.
Lejligheden ligger i den gamle - men totalrenoverede - hotelbygning. Med sovesofaen i stuen er der plads til 4 personer.

 Hotellets beskrivelse af lejligheden.